Algebehandling

Om algebehandling

Står du og drømmer om skinnene tag, eller knap så grønne fliser? Hos Removeit360 har vi mange års erfaring, med at udføre algebehandling til flere forskellige overflader. Det gælder heriblandt algebehandling af tage, algebehandling af terrasser og algebehandling af fliser. Resultaterne af vores behandlinger står knivskarpe, og er ikke kun iøjnefaldende resultater. Med behandlinger fra Removeit360, forlænger du dine overfladers levetid, ved at alger, mos og andet snavs ikke nedbryder og ødelægger dine overflader. Ved at give dine fliser, terrasse og tag en vedligeholdende behandling bare én gang om året, er du med til at sikre kvaliteten på dine overflader, og eventuelt bevare prisen på dit hus.

 Vi har stor fokus på kvalitet, og er særligt kvalitetsbevidste hvad angår vores benyttede midler, som ovenikøbet er miljøbevidste og godkendte midler. Disse algebehandlinger, fjerner blandt andet alger, mos, svampe og skidt og snavs der måtte være.

 

 

Algebehandling pris

Removeit360 udfører professionel algebehandling af diverse overflader, der bevarer og sikrer god kvalitet. Vi finder mange gode grunde til at du kan få renset dine overflader med algebehandling. Hos os har vi fokus på, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi tilbyder en abonnementsordning hvor du kan få udført algebehandling af enten tag, terrasse eller fliser til en skarp pris.

Derudover er der ingen algebehandlinger der er for store eller små til os. Vi klarer alle opgaver med et smil, og har du brug for at få et godt tilbud på én eller flere overflader, så tøv ikke med at kontakt os. Vi hjælper dig med dine overflader, uanset hvor i landet du befinder dig. Du skal ikke bekymre dig om oprydningen af skidt og snavs fra algebehandlingerne, den del sørger vi for.

Bliv inspireret af vores kunders udførte opgaver, vi dokumenterer resultaterne så du kan se den store forskel som behandlingerne giver. Vi udfører algebehandlinger der får dine overflader til at stråle, som var det helt nyt, så grønne pletter kun forbliver på græsplænen.

 

Før / efter algebehandling

Kontakt os

Tlf. 42 83 53 71

Mail: info@removeit360.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag - Søndag: 10:00 - 15:00

Find os

Brinken 3 

7500 Holstebro

CVR: 40416064