Fliserens

Om fliserens

Removeit360 tilbyder fliserens udført med det bedste og nyeste udstyr. Vi renser dine fliser med stor vandmængde i stedet for højtryksrensning, som nemt kan ødelægge overfladen på dine fliser.

Vi har over 10 års erfaring med at udføre fliserens, og det er din garanti for, at du får udført det bedste stykke arbejde.

Fremgangsmåde:

1. Removeit360 kommer ud på adressen og måler flisearealet op, og foretager en gratis prøverens.

2. Removeit360 foretager rensning af fliserne på bedste og miljøgodkendt vis. Dine fliser bliver som nye.

3. Removeit360 udfører skum behandling til at forebygge og fjerne evt. rester af flisepest, mos, alger, skidt og snavs.

4. Removeit360 imprægnerer fliserne, når de er renset, og giver dem den på markedet bedste Nano imprægnering, som beskytter fliserne mod vand, skidt, alger og flisepest. (Hvis du følger vores vedligeholdelses plan, giver vi 15 års garanti på flisepest).

5. Til slut anbefales det at benytte fugesand efter en fliserens, da sandet mellem fliserne er vasket væk, og der skal noget nyt til. Hos Removeit360 bruger vi sand med en høj ph værdi, som hermed er ukrudtshæmmende. Man kan sagtens selv feje fugesand rundt, men det er et hårdt stykke arbejde.
Info Fugesand fejning er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du fejning af sand, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud.

6. Removeit360 afslutter altid arbejdet med en rengøring. Vi skyller her facadevinduerne osv., og efterlader området pænt og rent. Sammen med kunden tjekker vi altid opgaven bagefter og efterlader kunden glad og tilfreds.

Før / Efter fliserens