Fliserens

Om fliserens

Hos Removeit360 tilbyder vi fliserens der får dine fliser til at skinne, som var de helt nye. Vi udfører fliserens der bekæmper flisepest, grønne alger og andre urenheder.

Vi er et professionelt team, der har mange års erfaring indenfor fliserens. Vi klarer alle fliser opgaver med et smil og med udstyr der giver de bedste slutresultater.

Vi udfører alle opgaver, med det bedste og nyeste kvalitetsudstyr. Vores udstyr renser dine fliser, samtidig med at de skåner flisernes overflade. Det bliver gjort ved, at vi bruger udstyr der kræver store vandmængder, i stedet for brugen af højtryksrensning, der på sigt kan være ødelæggende med end vedligeholdende.

Vi tager dig som kunde med på vejen, så du ikke er i tvivl om hvordan vi tilgår og udfører dine opgaver.

Når vi besøger dig og vurderer opgaven, foretager vi en gratis prøverens for at fastlægge opgavens omfang, og finde ud af hvilken tilgang vi skal gribe opgaven an på. Opgaver er forskellige, og det samme er tilgangen, da nogen fliser har brug for ekstra skum eller efterfølgende fuge sand.

Hos Removeit360 udfører vi opgaver hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Prisen på fliserens, afhænger af om du ønsker en én gangs rens, eller årlige aftaler. Vi tilbyder alle vores kunder abonnementsordning, hvor du har muligheden for at holde dine fliser vedligeholdt hele året rundt. Du slipper for gamle, slidte og beskidte fliser. Gør dine fliser iøjnefaldende og seværdige at betragte i stedet.

Vi udfører fliserens primært i Jylland.

Har du lyst til at høre mere om vores fliserens, så kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud. 

Fremgangsmåde:

1. Removeit360 kommer ud på adressen og måler flisearealet op, og foretager en gratis prøverens.

2. Removeit360 foretager rensning af fliserne på bedste og miljøgodkendt vis. Dine fliser bliver som nye.

3. Removeit360 udfører skum behandling til at forebygge og fjerne evt. rester af flisepest, mos, alger, skidt og snavs.

4. Removeit360 imprægnerer fliserne, når de er renset, og giver dem den på markedet bedste Nano imprægnering, som beskytter fliserne mod vand, skidt, alger og flisepest. (Hvis du følger vores vedligeholdelses plan, giver vi 15 års garanti på flisepest).

5. Til slut anbefales det at benytte fugesand efter en fliserens, da sandet mellem fliserne er vasket væk, og der skal noget nyt til. Hos Removeit360 bruger vi sand med en høj ph værdi, som hermed er ukrudtshæmmende. Man kan sagtens selv feje fugesand rundt, men det er et hårdt stykke arbejde.
Info Fugesand fejning er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du fejning af sand, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud.

6. Removeit360 afslutter altid arbejdet med en rengøring. Vi skyller her facadevinduerne osv., og efterlader området pænt og rent. Sammen med kunden tjekker vi altid opgaven bagefter og efterlader kunden glad og tilfreds.

Før / Efter fliserens