Tagrenderens

Om tagrenderens

Hos Removeit360 tilbyder vi rensning af dine tagrender, på din bolig. Tagrender har det funktion, at den beskytter dit hus mod regn og store nedbør. Derfor kan du optimere din bolig, ved at have denne funktion i orden for, at kunne modstå al slags vejr. Det er vigtigt at få renset dine tagrender mindst én gang om året, da de kan stoppe til, og forårsage oversvømmelse. Det danske vejr er meget skiftende, og nedbør rammer hele året rundt. Derfor tilbyder vi dig at få foretaget tagrenderens mindst én gang om året ved vores abonnementsordning. Du kan også blot kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Priserne for rensning af tagrender, kan variere meget alt efter din boligs størrelse, og andre relevante faktorer der spiller ind. Denne form for rensning, kan kræve avanceret udstyr, hvor der blandt andet kan være brug for en lift eller teleskoparm.

Har du lyst til at modtage et godt tilbud på din bolig, så kontakt os gerne. Du kan også tage en snak med din nabo, og hører om I er flere på samme vej der ønsker rensning af tagrenderne, så hører vi gerne fra jer.