Tagrens

Om tagrens

Vi servicerer dig med rensning af dit tag, for at have de bedste vilkår for et sikkert og holdbart tag. Hos Removeit360 er vi eksperter omkring rensning af diverse tag, og har mere end 10 års erfaring indenfor faget. Vi renser tage for alger, mos og andet der kan vækste sig grønt på dit tag. Du kan med en tagrensning fra Removeit360 få et skinnende tag, der kan få de bedste vilkår for at have en lang levetid. Et rent tag mindsker risikoen for at der opstår fugt og frostskader. Vi udfører rensning af tag med professionelt og effektivt udstyr, så slutresultatet altid står knivskarpt. 

Vi tager altid vores kunder med på rejsen for et rent og solidt tag. Vi bruger neutralon, som er det eneste danskproducerede miljøgodkendte algemiddel. Det bruger vi efter rensningen, for at give taget så god en efterfølgende behandling som muligt. Denne handling udføres for at nedbryde eventuelle algerester og algespore der kan være på taget.

Har du lyst til at modtage et tilbud på rensning af dit tag, så kontakt os i dag og få et godt tilbud. Har du spørgsmål i forhold til tagrensning, så hører vi også gerne fra dig. Vi rådgiver dig professionelt, ud fra vores egne erfaringer.