Om os

Removeit360 blev stiftet i 2019 af brødrene Bjørn Gadgaard og Marc Gadgaard. Historien startede dog før det. Det hele startede i sin tid med, at vi kørte rundt og renoverede huse og ejendomme. Det var her vi fik øjnene op for, at der var et behov for blandt andet tagrens, fliserens og algebehandlinger. Derefter startede vi med den første trailer med udstyr og det er snart 15 år siden. Siden da er der sket meget. I dag har vi tre biler og tusindvis af glade og tilfredse kunder over hele landet.

Alle vores medarbejdere har flere års erfaring med brug af overfladerens og kemi og vi er altid klar til at rykke ud når en opgave kalder. Ingen opgaver er for store eller små. Derudover bruger vi kun miljøbevidste og godkendte produkter og mærker.

Vores base er i Holstebro og vores primære arbejdsområde er Jylland. Men har du en opgave udenfor Jylland, så kører vi gerne efter det for at hjælpe dig.

Håndværkerfradrag

Rens af fliser, tag, algebehandling og vinduespudsning hører under serviceydelser og arbejdslønnen kan trækkes fra under håndværkerfradraget. I 2020 er fradraget på 6.200 kr. pr. person over 18 år i husstanden. Læs mere om håndværkerfradraget på skats hjemmeside.